Σχετικά Με Μένα

Sxetika Me Mena - Dimitra Nasiou

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΣΙΟΥ

BLOGGER & COPYWRITER

Αν υπήρχαν τρεις λέξεις για να σας περιγράψουν, αυτές θα ήταν Δημιουργικότητα, Αισιοδοξία, Πάθος!

Και... αν υπήρχαν ακόμη τρεις λέξεις για να περιγράψουν το τι αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό, ίσως θα ήταν ...έλλειψη σωστής πληροφόρησης!

Dimitra Nasiou

Είτε λοιπόν, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές φρέσκες ιδέες στην ζωή σας, είτε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση, μην ψάχνετε άλλο!

Είστε στο σωστό μέρος!

Και εφόσον βρίσκεστε ήδη εδώ, κάτι μου λέει ότι είστε γεμάτοι από όμορφη διάθεση, αισιοδοξία και θετική νοοτροπία.

Παρ'όλα αυτά, ίσως γενικά...

 • Δεν έχετε ιδέα πως μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε
 • Χρειάζεστε βοήθεια ώστε να ενημερωθείτε για τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν
 • Ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να μεγαλώνετε όμορφα και υγιεινά, βελτιώνοντας την ευτυχία σας

Δεν έχει σημασία αν απογοητευθήκατε από λάθος πληροφορίες αφού το μόνο που χρειάζεται, είναι η επιθυμία να ξεκινήσετε και λίγη αποφασιστικότητα.

Άλλωστε η ομορφιά της ζωής είναι ότι με μικρές, καθημερινές αλλαγές, όλοι μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο ζωής μας.

«Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου» 
                                         - Πυθαγόρας

Ας κάνουμε λοιπόν μερικές αισιόδοξες Ρωγμές στην ενημέρωση, φροντίζοντας να αξιοποιήσουμε όμορφα τον χρόνο μας και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας λίγο περισσότερο.

Προσπαθήστε να είστε απλά ο εαυτός σας και όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι να είστε και επιτύχετε αυτές τις, μικρές έστω, βελτιώσεις στην ζωή σας.

Στον ιστότοπο μου θα ανακαλύψετε:

 • Πως μπορείτε να χάσετε εύκολα και υγιεινά πόντους και βάρος
 • Πως μπορείτε απλά και γρήγορα να ετοιμάζετε νόστιμα και θρεπτικά πρωινά χωρίς πολλές θερμίδες
 • Πως να απαλλαχθείτε από ακμή, ουλές και χαλάρωση επιδερμίδας, με φυσικούς τρόπους
 • Ποιά προϊόντα είναι ιδανικά για την λάμψη και ενυδάτωση του προσώπου και σώματος μας
 • Εύκολες και ολιγόλεπτες καθημερινές ασκήσεις που θα βελτιώσουν άμεσα το σώμα σας
 • Τρόπους αντιγήρανσης και περιποίησης προσώπου
 • Εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας
 • ......και άλλα πολλά μυστικά και συμβουλές για όμορφη ζωή

Δεν είναι εύκολο -ειδικά στις εποχές που διανύουμε- να υπάρχει μια ιστοσελίδα με αναλυτικά θέματα και σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Όπως είπα ... είστε σίγουρα στο κατάλληλο μέρος!

Αυτός όμως ο ιστότοπος, δεν είναι ιδανικός για όσους αναζητούν μια γρήγορη και επιφανειακή ενημέρωση θεμάτων, με απλές αναφορές καταστάσεων και προβλημάτων.

Η ουσία είναι η εξής: έχετε κάτι σημαντικό να αναζητήσετε, να δοκιμάσετε ή να πείτε... και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να το ανακαλύψετε!

Sxetika Me Mena - Dimitra Nasiou

Βέβαια, για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο δεν αρκεί μόνο μια παράγραφος. Πρέπει να τον γνωρίσεις περισσότερο. Μπορεί και, να περάσουν χρόνια μαζί του αλλά και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος πως τον ξέρεις.

Γι' αυτό, ελάτε από σήμερα να γνωριστούμε!

Ονομάζομαι Δήμητρα Νάσιου και μένω στον υπέροχο Βόλο, στην αγκαλιά του Πηλίου, του βουνού των Κενταύρων.

Από την εφηβεία μου, ήμουν παθιασμένη να ανακαλύπτω, να μελετώ και να εφαρμόζω πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή διατροφή, την ομορφιά, την μόδα και τις εναλλακτικές θεραπείες υγείας.

Δεν είμαι διατροφολόγος, ούτε γυμνάστρια. Είμαι απλά μια γυναίκα, που της αρέσει να προσέχει τον εαυτό της και την διατροφή της. 

Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ό,τι ανακαλύπτω, εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου και θεωρώ καλό για την ομορφιά και την υγεία μας!

Πως αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό τον ιστότοπο...

Τα τελευταία 15 χρόνια, ασχολούμαι εντατικά με τη βοτανολογία και την υγιεινή διατροφή.

Το φθινόπωρο του 2013, πήρα μια σημαντική απόφαση ζωής: Να κλείσω το λογιστικό μου γραφείο που διατηρούσα για περίπου 20 χρόνια, αφού με την κρίση των τελευταίων χρόνων οι επιχειρήσεις έκλειναν η μια μετά την άλλη.

Ο πραγματικός λόγος όμως ήταν, πως ήθελα να γράψω για το τι μπορούν να κάνουν τα βότανα, η υγιεινή διατροφή και οι εναλλακτικές θεραπείες για μας.

Να δείξω πως υπάρχουν και άλλες λύσεις πέρα από τις εγχειρήσεις, τις αντιβιώσεις και τα φάρμακα.

Γι αυτό, το Δεκέμβριο του 2013, δημιούργησα μια ιστοσελίδα, την www.treatmentherbs.com με εγγεγραμμένα μέλη, που αντικείμενο είχε τις επίλυση προβλημάτων υγείας  με βότανα.  Αφού πλέον διάβαζα και μάθαινα συνεχώς γι αυτά, θεωρώντας πως η φύση μας δίνει απλόχερα την βοήθεια της!

Η ιστοσελίδα ήταν στην αγγλική γλώσσα, αφού την γνωρίζω σχεδόν τέλεια και απευθυνόμουν στο παγκόσμιο κοινό.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είχα περίπου 1.500 εγγεγραμμένα μέλη και 28.400 followers στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση αποδοχή!

Όπως γνωρίζετε όμως, το καλοκαίρι του 2015, υπήρξε πρόβλημα με τις Τράπεζες και τα Capital Controls. Δυστυχώς δεν μπορούσα ούτε να πληρωθώ, ούτε να πληρώσω εταιρείες στο εξωτερικό που συνεργαζόμουν.

Έτσι, αναγκάστηκα να την πουλήσω σε έναν Αυστραλό, που μου πρόσφερε ένα ικανοποιητικό ποσό.

Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που την αποχωρίστηκα, επειδή χαιρόμουν για την βοήθεια που πρόσφερα με τις γνώσεις μου, για τα άτομα που γνώριζα, αλλά και για όλα τα εξαιρετικά σχόλια που λάμβανα καθημερινά.

Από το Νοέμβριο του 2015 ασχολήθηκα με την Avon, στην οποία δημιούργησα την δική μου ομάδα 25 ατόμων ως Sales Leader. Μέχρι πριν ......λίγο καιρό που αποφάσισα ότι ήθελα να ασχοληθώ ξανά με αυτά που αγαπώ περισσότερο από όλα...το blogging και τα βότανα.

Το πιο σημαντικό που επιθυμώ δημιουργώντας αυτό το blog, είναι να βοηθήσω και άλλα άτομα να βρουν λύσεις σε προβληματισμούς και απορίες, να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την φυσική τους κατάσταση και να δουν κάποιες πλευρές της ζωής με ...άλλο μάτι.

Να βοηθήσω με τις γνώσεις μου, ενημερώνοντας σας με συμβουλές ομορφιάς, μυστικά αλλά και θεραπείες, για λαμπερό & υγιές σώμα και πρόσωπο.

Θέλησα, στην Ελλάδα της κρίσης, να προσφέρω από τον προσωπικό μου χρόνο και κόπο, στην προσπάθεια να ακουστεί κάτι όμορφο, δημιουργικό, διαφορετικό και ελπιδοφόρο.

Θα τα ανακαλύψετε μέσω των δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων, της Facebook κοινότητας, των άρθρων, αλλά και πολλών άλλων πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν σε θέματα που σας απασχολούν.

Επειδή η ποιοτική μελέτη των πληροφοριών είναι παράγοντας εξέλιξης και γνώσης.

Πριν σας ...αφήσω, σας προσκαλώ να γίνετε και σεις μέλος στην δωρεάν κοινότητα μας.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω (είναι ΔΩΡΕΑΝ), θα έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό βιβλίο για αδυνάτισμα και αποτοξίνωση, θα ενημερώνεστε για κάθε νέο άρθρο, για προσφορές προϊόντων, διαγωνισμούς & εκπτωτικά κουπόνια εταιρειών!

Ελπίζω πραγματικά, να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μου.

Σας ευχαριστώ ολόψυχα που βρίσκεστε εδώ! Το εκτιμώ αφάνταστα όπως και εσάς!! Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε όσους αγαπάτε!

Θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σας στα άρθρα μου, αλλά και κάθε σκέψη, παράπονο ή απορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου εδώ: Rogmes-Επικοινωνία

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ?

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

"Συγχαρητήρια για τα εξαιρετικά άρθρα."

— ΦΛΩΡΑ ΚΥΡΛΑ
ΒΟΛΟΣ

"Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σε κάποιο αισθητικό πρόβλημα μου ."

— ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΣΙΑΝΤΗ
ΑΘΗΝΑ

"Συνέχισε την καταπληκτική ενημέρωση!"

— ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΜΠΕΡΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

* Προϋποθέσεις Αντιγραφής Κειμένων

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή/και η επανάληψη του υλικού/άρθρων αυτού του ιστότοπου χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από την συγγραφέα, είναι αυστηρά απαγορευμένη.

Μπορούν να χρησιμοποιούνται αποσπάσματα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι η πλήρης και σαφής συγγραφή δίνεται με την κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο του κάθε άρθρου.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα επικαλείται η Νομική Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων.

>