Καλώς Ήρθατε Στο Βιβλιοπωλείο!

Τα βιβλία που σταδιακά γράφω και θα σας παρουσιάζω, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν όσες και όσους από εσάς θέλετε να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή και τη ζωή σας.

Ο στόχος μου είναι, να γράφω βιβλία που θα σας δώσουν ένα επιπλέον “χέρι βοήθειας” για να αντεπεξέλθετε με υγιεινές μεθόδους και τρόπους σε προβλήματα επιδερμίδας και οργανισμού. Αν επίσης θέλετε να μειώσετε τα πιθανά επιπλέον κιλά ή να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά ίσως δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό τρόπο και το πρόγραμμα που θα λειτουργήσει αποτελεσματικά για σας, μπορώ να σας βοηθήσω.

Θα βρείτε τα βιβλία μου παρακάτω και θα μεταφερθείτε στη σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του κάθε βιβλίου, τα χαρακτηριστικά του και τις επιλογές αγοράς.

Ελπίζω να βρείτε αξία, βοήθεια και έμπνευση από τα βιβλία μου.

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση σας και εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ηλεκτρονικά βιβλία (eBook) ή οδηγοί, θα σας αποσταλούν από την εταιρεία Gumroad που συνεργάζομαι. 


1.


Πρόγραμμα απώλειας βάρους και λίπουςΠρόγραμμα 2 + 5 Ημερών Για Απώλεια Βάρους & Υγεία

Τιμή: 9,99  Ευρώ

Ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα με παγκόσμια αποδοχή, που θα βοηθήσει στην υγιεινή απώλεια βάρους και λίπους και στην ταυτόχρονη πρόληψη ή βελτίωση πολλαπλών προβλημάτων υγείας.

Είναι ένα εύκολο πρόγραμμα εβδομαδιαίας διατροφής, σχεδιασμένο να μειώνει το βάρος και να διορθώνει προβλήματα υγείας. Μπορεί να γίνει ο μόνιμος οδηγός για όλη τη ζωή σας, ειδικά αν θέλετε ένα υγιεινό διατροφικό διάλειμμα στην εβδομάδα σας, για σημαντικά αποτελέσματα στο σώμα, την επιδερμίδα και την υγεία σας.

Μάθετε-περισσότερα-button


2.

Πλήρης Οδηγός Για Δίαιτα 2:5 Ημερών Για Απώλεια Βάρους & Λίπους

Τιμή Ηλεκτρονικού Βιβλίου: 12,99  & Έντυπου Βιβλίου: 19,99 Ευρώ

Ο νεότερος, ανανεωμένος και πιο πλήρης οδηγός για δίαιτα 2:5 ημερών που θα βοηθήσει στην υγιεινή απώλεια βάρους και λίπους, αλλά και στην παράλληλη πρόληψη ή βελτίωση πολλαπλών προβλημάτων υγείας.

  • Μειώστε το βάρος σας
  • Απομακρύνετε το λίπος
  • Βελτιώστε την υγεία σας
  • + 10 Γεύματα
  • + 15 Ροφήματα
  • + Ενδιάμεσα σνακ με λίγες θερμίδες
  • + Διαλειμματική δίαιτα 16/8

Ανακαλύψτε τι ακριβώς είναι η διαλειμματική δίαιτα και πως λειτουργεί σε ένα εβδομαδιαίο πλάνο 2:5 ημερών, τα άπειρα πλεονεκτήματα της στην απώλεια βάρους και λίπους, ένα μηνιαίο πλάνο που θα βοηθήσει στους στόχους σας, έναν αναλυτικό κατάλογο θερμίδων, 10 εύκολες συνταγές και 15 ροφήματα με φρούτα, λαχανικά και βότανα, αλλά και πως μπορείτε να εντάξετε στην εβδομάδα σας τη διαλειμματική δίαιτα 16/8 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μάθετε-περισσότερα-button

3.

Ημερολόγιο Δίαιτας, Παρακολούθησης & Σχεδιασμού Άσκησης & Γευμάτων (Για Διαλειμματική Νηστεία & Όχι Μόνο)!

Τιμή: 1,99  Ευρώ

Το εκτυπώσιμο αυτό ημερολόγιο δίαιτας σε μορφή PDF, θα βοηθήσει στην παρακολούθηση και το σχεδιασμό την ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα σας.

Στο ημερολόγιο αυτό μπορείτε να καταγράψετε την παρακολούθηση και το σχεδιασμό της διαλειμματικής (και όχι μόνο) δίαιτας, της εβδομαδιαίας άσκησης ή προπόνησης, αλλά και των γευμάτων ή του νερού που χρειάζεστε καθημερινά.

Έτσι ώστε να οργανώσετε το καθημερινό, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμα σας, τους στόχους και τις συνήθειες σας, τις ημερήσιες προτεραιότητες, τα γεύματα και τα σνακ της ημέρας, την λίστα για ψώνια, τις ώρες ή τις ημέρες νηστείας 5:2 ή 16/8, τις πιθανές σημειώσεις, αλλά και την πορεία της απώλειας βάρους σας.

Μάθετε-περισσότερα-button

>