Καλώς ήρθατε στο βιβλιοπωλείο!

Τα βιβλία που σταδιακά γράφω και θα σας παρουσιάζω, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν όσες και όσους από εσάς θέλετε να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή και τη ζωή σας.

Ο στόχος μου είναι, να γράφω βιβλία που θα σας δώσουν ένα επιπλέον “χέρι βοήθειας” για να ανταπεξέλθετε με υγιεινές μεθόδους και τρόπους σε προβλήματα επιδερμίδας και οργανισμού. Αν επίσης θέλετε να μειώσετε τα πιθανά επιπλέον κιλά ή να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά ίσως δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό τρόπο και το πρόγραμμα που θα λειτουργήσει αποτελεσματικά για σας, μπορώ να σας βοηθήσω.

Θα βρείτε το πρώτο μου βιβλίο παρακάτω και θα μεταφερθείτε στη σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του βιβλίου και τις επιλογές αγοράς του.

Ελπίζω να βρείτε αξία, βοήθεια και έμπνευση στα βιβλία μου.

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση σας και εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!


Πρόκληση 2+5 Ημερών Απώλειας Βάρους - EBook Cover-cropΠρόγραμμα 2 + 5 ημερών για υγεία και απώλεια βάρους

Είναι ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην επιδιόρθωση των προβλημάτων υγείας και στην υγιεινή απώλεια βάρους. Είναι ένα εύκολο πρόγραμμα εβδομαδιαίας διατροφής, σχεδιασμένο να μειώνει το βάρος και να διορθώνει προβλήματα υγείας. Μπορεί να γίνει ο μόνιμος οδηγός για όλη τη ζωή σας, ειδικά αν θέλετε ένα υγιεινό διατροφικό διάλειμμα στην εβδομάδα σας, για σημαντικά αποτελέσματα στο σώμα, την επιδερμίδα και την υγεία σας.

Μάθετε-περισσότερα-button


>